vineri, 18 aprilie 2008

Robert T. Kiyosaki




Robert Toru Kiyosaki sa născut la 8 aprilie 1947 într-o familie de profesori. Tatăl său a fost ministrul învăşămîntului în statul Hawai (USA). Robert T. Kiyosaki este american de origene Japoneză în a patra generaţie. După şcoala medie Robert a făcut studii la New York. Cînd a finisat studiile, s-a încorporat în marina Americană şi a luptat în Vietnam în calitate de pilot de elicopter.

Cînd s-a întors din armată Robert T. Kizosaki a început să lucreze ca agent de vînzări la compania "XEROX", iar în 1977 şi-a început cariera de afaceri cu o companie care prima pe piaţă a început să producă portmoneie din nzlon pentru surferi.

În 1985 Robert T. Kiyosaki sa pensionat şi împreună cu Sharon Lechter, care la ajutat să scrie cărţi a fondat Compania internaţională de educaţie financiară "Rich Dad`s Organization", care înstruiau studenţii în afaceri şi investiţii.

La vîrsta de 47 de ani Robert T. Kiyosaki sa lăsat de afaceri şi în acelaşi timp a scris cartea "Tată Bogat, tată sărac". Pe urmă a urmat "Cadranul banilor" şi "Ghidul investitorul". Tote 3 cărţi au fost în topul celor mai bune 10 bestseller-uri publicate de "New York Times".

Acum Robert T. Kiyosaki se ocupă cu operaţii imobiliare şi dezvoltarea micilor afaceri, dar adevărata pasine rămîne totuşi educaţia financiară. Robert T. Kiyosaki se consideră unul din cei mai renumiţi scriitori de cărţi de educaţie financiară şi se plasează în lista marelor nume cum ar fi: Og Mandino, Zig Ziglar, Brian Tracy şi Antoni Robbins.



Ascultă Robert T. Kiyosaki


Kiyosaki - p1
Uploaded by cashflow101



Kiyosaki - p2
Uploaded by cashflow101


boomp3.com
Kiyosaki - p3


3 comentarii:

  1. Am cartea lui "Tata bogat, tata sarac".. Sunt lucruri si sfaturi interesante

    RăspundețiȘtergere
  2. Apropo, sunt si lucruri care nu prea imi plac. Cred ca banii nu sunt cel mai important lucru in viata, dar in rest totul e ok !

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai dreptate la capitolul că banii nu sunt cei mai importanţi în viată. Banii sunt doar instrumentul care îi ajută să fie bogaţi.

    RăspundețiȘtergere