luni, 21 aprilie 2008

Robin Huzii

Navigînd pe net şi mai citind nişte bloguri, am dat de un articol foarte interesant: http://api.md/news/4335/index.html

Am citit cîteva comentarii şi am văzut din nou acelaşi lucru cum oamenii săraci, neavînd ce face şi ca să-şi motiveze în oglindă sărăcia, au început să analizeze cît de corect îşi declară persoanele publice veniturile.

Aceştea desigur fiind foarte deştepţi, scriu cît de necinstit îşi declară veniturile persoanele care conduc Ţara în care locuim.

În primul rînd, dacă aceşti săraci vor pune mintea în mişcare, vor înţelege, că o dată ce omul acela a ajuns să conducă cu un popor, atunci el este cu mult mai deştept ca el care prin urmare este condus. Faptul că tu deţii o diplomă cu cele mai mari note, nu înseamnă că tu eşti şi foarte deştept în viaţă. A conduce un grup de oameni este cel mai grea activitate pe care o poate face cineva, iar dacă ai reuşit să faci acest lucru, eşti un om bogat. De aceea, oamenii care se află în parlament, deţin cunoştinţe a oamenilor bogaţi.

Acum ca să înţelegeţi cel mai important lucru, trebuie să ştiţi, că oamenii bogaţi pe hîrtie nu deţin nimic ce le-ar aparţine, iar în practică ei deţin şi coordonează cu toate. Aşa că trebuie să înţelegeţi că atunci cînd un deputat declară că nu deţine nimic, asta nu înseamnă că el nimic nu are. El spune adevărul, doar că el nu finisează frza ", înregistrat pe numele personal". Acest lucru se datorează faptului că aceşti oameni fac ceva pentru viaţa lor şi utilizează pîrghiili corect şi în folos propriu.

Faptul că unele personalităţi îşi folosesc posturile înalte pentru a îşi îmbunătăţi viaţa, eu consider că este unul foarte corec. Drumul pe care acesta la parcurs pînă a deţine această funcţie, a fost rezultatul scopurilor şi muncii personale. Iar dacă ţie nu îţi place acest lucru, atunci fă tu acest drum, ajungi acolo unde îţi doreşti şi arată cît eşti de corect, ca să fii un exemplu şi să fii urmat de colegi.

Dacă vrei cu adevărat să schimbi situaţia în ţara ta, atunci întreabăte : "Ce pot să fac eu pentru ţara mea" şi făo. Dar nu cum procedează marii patrioţi, singuri nu fac nimic, dar aşteaptă ca cineva să le facă viaţa mai dulce.

P.S. "Fii bogat, nu îi judeca pe cei bogaţi"

3 comentarii:

  1. Consider rationamentul Dvs. putin deplasat, deoarece ati facut o generalizare. "o dată ce omul acela a ajuns să conducă cu un popor, atunci el este cu mult mai deştept ca el care prin urmare este condus" - presupun ca prin cuvantul "destept" insumati acele actiuni pe care le intreprinde un om pentru a atinge succesul - daca-i asa, atunci va rog sa concretizati acest lucru. Nu cred ca ne putem baza pe axioma "a fi sau a nu fi destept", deoarece fiecare din noi este unic si succesul fiecaruia depinde de individ in parte. "Fii bogat, nu îi judeca pe cei bogaţi" - daca e sa fim toleranti si sa nu judecam, pai sa nu judecam, caci am observat o dura intoleranta din partea Dvs. fata de cei care, poate, nu au reusit sa-si ia viata in maini. Vreau sa va fac o mica remarca si va rog mult - nu va suparati. Inteleg de ce nu puneti accentul pe o limba romana corecta, dar daca doriti sa creati un brand adevarat (in cazul Dvs. Rogi21) ar trebui sa va creati si o imagine pozitiva in lumea virtuala, deoarce nu este cel mai placut lucru sa intalnesti in fiecare material vreo 3-5 greseli. Va zic asa, fara tendinta de a va aduce vreo ofensa.

    RăspundețiȘtergere
  2. 1. de ce la articolele de mai sus nu poti plasa comentarii?

    2. de ce nu mai scrii? :D

    hai, ca m'am abonat:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumos discurs. Pacat ca nu stii scrie corect gramatical. Un training in gramatica clasei a treia ti-ar folosi

    RăspundețiȘtergere